Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Villámgyors Szállítás
Villámgyors Szállítás
1-3 munkanapon belül
2021-22 Chronicles Basketball Jumbo Pack
3.490 Ft
Menny.:csomag

2021-22 Chronicles Basketball Jumbo Pack

3.490 Ft
Menny.:csomag
A 2021-22 Chronicles Basketball Jumbo Pack a kosárlabda kedvelőinek megálmodott termék. Ebben a csomagban megtalálhatók a legnagyobb NBA játékosok limitált kiadású kártyái, melyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak a gyűjtőknek és a szurkolóknak. Tegyél szert erre a különleges kollekcióra és mutasd meg a barátaidnak a szerelmedet a kosárlabdáért!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 9 csomag raktáron
Gyártó: Panini
Szállítási díj: 1.090 Ft
Várható szállítás: 2024. május 21.
Szerezhető hűségpontok: 35

Leírás

  • Változatos Kártyastílusok: A Chronicles sorozat egyedülállóan ötvözi a különböző kosárlabda kártya sorozatok stílusait, így minden csomag egy új felfedezésre vár.
  • Széleskörű Játékosválaszték: A csomagban megtalálható kártyák az NBA sztárjaitól kezdve az izgalmas újoncokig terjednek.
  • Nagy Méretű Csomag: A Jumbo csomag több kártyát tartalmaz, így növelve a ritka és keresett kártyák megtalálásának esélyét.
  • Kiváló Minőségű Nyomtatás: A kártyák magas minőségű alapanyagokra nyomtatva készülnek, amelyek hosszú távú gyűjtési értéket biztosítanak.

Kollekció Kulcsfontosságú Elemei:

  • Különböző Sorozatok: A Chronicles kártyák több népszerű sorozatot is magukban foglalnak, mint például Prizm, Select, és Donruss.
  • Újonc Megjelenítések: Az újonc játékosokat bemutató kártyák különféle formátumokban és stílusokban.
  • Szignált Kártyák és Emléktárgyak: Az aláírt kártyák és a játékosok által viselt felszerelésből származó emléktárgyak kártyái szintén megtalálhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Jumbo Pack
Évjárat 2021/2022